MoviSent: Aanbod

Intentie

MoviSent is bedoeld voor mensen die wel graag willen bewegen, maar ook bewegingsklachten hebben, waardoor het niet zo gemakkelijk is om te bewegen. Ook mensen die zich lekker fit willen blijven voelen en die wekelijks hun lichaam op verantwoorde wijze willen 'onderhouden', kunnen bij MoviSent terecht.

Wie begeleidt U?
Bij MoviSent wordt u door een deskundig fysiotherapeut of oefentherapeut begeleid. Fysieke uitstraling gaat samen met uw mentale beleving, uw gevoel! Een bewegingstherapeut is een fysiotherapeut of oefentherapeut C/M, die het bewegen en de houding zowel fysiek als ook mentaal begeleidt.

Wat heeft MoviSent u te bieden?

MoviSent biedt professionele begeleiding aan mensen met klachten, die willen blijven bewegen. Zo werkt u aan uw gezondheid, uw conditie en blijft u eigen baas! De bewegingstherapeut geeft zowel fysiek als ook mentaal begeleiding. Bewegen in groepen is ook een sociale activiteit. Stelregel MoviSent: Er kan van alles en er hoeft helemaal niets!

Praktische informatie

De groepen zijn niet groter dan 15 deelnemers. In alle groepen groepen ouderen en de ruggroep op woensdagavond. Een deelnemer schrijft in principe in om minimaal 1x per week mee te doen. Vaker kan / mag ook!

Inhalen van lessen
Indien u onverhoopt een les niet kunt bijwonen, kunt u in overleg een andere les volgen!

Wat beweegt ons?

Wij zijn geboeid door het verband tussen de manier waarop de mens beweegt en de wijze waarop de mens zich voelt. Bewegen en voelen zijn onlosmakelijk verbonden. Wie je bent en hoe je denkt spiegelt zich af in het bewegen, dat ieder mens zo uniek maakt! Wij respecteren en begeleiden mensen in de eigen persoonlijke bewegingen, die elke dag anders kunnen zijn. Omdat wij hebben ervaren dat ook zoveel andere mensen zich beter zijn gaan voelen door deze aanpak,is het bedrijf 'MoviSent' opgericht. Zo kunnen we op structurele en professionele manier meer mensen laten ervaren, hoe het voelend bewegen van toegevoegde waarde is in het dagelijks leven.

Annet Slijkhuis